Mummonmökki joen rannalla

Kesäranta mökki

Kalajoki virtaa ihan mökin vieressä ja laiturilta on helppo pulahtaa uimaan tai lähteä soutelemaan tai melomaan. Kesäaikaan suuren suosion ovat saavuttaneet suplaudat ja kelluntarenkaat, sekä pihapelit! Maaseutumaisema rauhoittaa mieltä. Vastapäisellä rannalla on usein hevosia laitumella, naapurissa on lehmiä. Kotieläinpuisto Hulivili on toisella puolella jokea. Rantaterassilla myös palju, jota voi vuokrata halutessaan hintaan 80e vrk+10 lisäpäivä. Esalankankaan uimamonttu on n.1km päässä, jos joki ei houkuttele uimaan tai on liian syvää lapsille.

Talvella 20-21 voi mökkiä vuokrata, talvella vesi tulee vain talon nurkalle vesipostiin. Tuomme käyttöveden keittiöön kanistereilla ja täytämme saunan muuripadan ja saavin. Eteisessä vessan virkaa toimittaa verhon takana pikkula, ulkovessa myös käytössä. 

Aitta ei ole käytössä talvella, eikä grillikatos. Esalankankaan uimapaikalla toimii avanto talvisin! Jäätilanteesta riippuen joen jäällä voi pilkkiä ja hiihtää. Talvella 21 alueelle kaivetaan siirtoviemäriä, pahoittelemme työmaan aiheuttamaa haittaa.

Mökissä on sähkö ja perusvarusteltu keittiö, vesijohto, keittiössä mökkihana, joka lämmittää tiskiveden. Sauna ja makuukamari, jossa parisänky. Tuvan levitettävässä sohvasängyssä nukkuu mukavasti kaksi. kesäaikaan aitta majoittaa kerrossängyissä lisäksi neljä henkeä. Perheen pienimmille on matkasänky. Myös lemmikit ovat meille tervetulleita ilman lisämaksua. Turvallisuuden takia tontti on aidattu. Polttopuita löytyy liiiteristä.

Talviviikonlopputarjous: Parisuhdepaketti 200€ sis.yöpymisen pe-su, lakanat, pyyhkeet, loppusiivouksen ja paljun käytön. Lisählöt +25e hlö, mökkiin mahtuu max 4. Voimassa 29.1-11.4

Syys ja keväthinnat (syys-loka, maalis-huhti) suluissa talvi (marras-helmi) voimassa 09/20-04/21

Mökki 4:lle 90e (80) vrk, 400e (300)viikko

Lisäksi aitta 4:lle 30e vrk, 180e viikko, (ei talvella)

Omilla liinavaatteilla ja itse tehden loppusiivous.

Palju 80e vrk, lisäpäivät +10e kpl

Paljun täyttö ja lämmitys valmiiksi 30e, jos mahdollista

Liinavaatteet 10e/hlö, loppusiivous 70e, jos haluat lisäpalveluna.

Kesäkauden 2021 Hinnat:

Mökki 4:lle 120e vrk, 600e viikko 

Lisäksi aitta 4:lle 60e vrk, 220e viikko 

Omilla liinavaatteilla ja itse tehden loppusiivous.

Palju 80e vrk, lisäpäivät +10e kpl, viikkovuokraajalle 100e/vk

Paljun täyttö ja lämmitys valmiiksi 30e, jos mahdollista

Liinavaatteet 10e/hlö, loppusiivous 70e, jos haluat lisäpalveluna.

Varaukset booking.com:in kautta tästä tai suoraan Susannalta 044-5316577