Mummonmökki joen rannalla

Kesäranta mökki Kalajoki

Mitä ja missä?

Kesärannan mökki on rakennettu kesäasunnoksi 1947, remontoitu 2019. Kalajoki virtaa ihan mökin vieressä ja laiturilta on helppo pulahtaa uimaan tai lähteä soutelemaan tai melomaan. Kesäaikaan suuren suosion ovat saavuttaneet suplaudat, kajakki ja kelluntarenkaat, sekä pihapelit! Maaseutumaisema rauhoittaa mieltä. Vastapäisellä rannalla on usein hevosia laitumella, naapurissa on lehmiä. Kotieläinpuisto Hulivili on toisella puolella jokea. Rantaterassilla myös palju, jota voi vuokrata halutessaan hintaan 80e vrk+10 lisäpäivä. Esalankankaan uimamonttu on n.1km päässä, jos joki ei houkuttele uimaan tai on liian syvää lapsille.

Talvella 23-24 voi mökkiä myös vuokrata, silloin vesi tulee vain talon nurkalle vesipostiin. Tuomme käyttöveden keittiöön kanistereilla ja täytämme saunan muuripadan ja saavin. Eteisessä vessan virkaa toimittaa talvella verhon takana pikkula, ulkovessa myös käytössä.

Aitta ei ole käytössä talvella, eikä grillikatos. Esalankankaan uimapaikalla toimii avanto talvisin! Jäätilanteesta riippuen joen jäällä voi pilkkiä ja hiihtää. 

LINKKI VARAUKSEEN BOOKINGIN KAUTTA


Hinnat kesä/talvi ja syksy/kevät 

varaus meiltä suoraan

Mökissä on sähkö ja perusvarusteltu keittiö, vesijohto, keittiössä mökkihana, joka lämmittää tiskiveden. Sauna ja makuukamari, jossa parisänky. Tuvan levitettävässä sohvasängyssä nukkuu mukavasti kaksi. kesäaikaan aitta majoittaa kerrossängyissä lisäksi neljä henkeä. Perheen pienimmille on matkasänky. Myös lemmikit ovat meille tervetulleita ilman lisämaksua. Turvallisuuden takia tontti on aidattu. Polttopuita löytyy liiiteristä.

Kesäkauden 2023 Hinnat: 

Mökki 4:lle 145e vrk, 680e viikko

Lisäksi aitta 4:lle 70e vrk, 230e viikko

Omilla liinavaatteilla ja itse tehden loppusiivous.

Palju 80e vrk, lisäpäivät +10e kpl, viikkovuokraajalle 100e/vk

Paljun täyttö ja lämmitys valmiiksi 30e, jos mahdollista

Liinavaatteet 10e/hlö, loppusiivous 80e, jos haluat lisäpalveluna.

Syys ja keväthinnat (syys-loka, maalis-huhti) suluissa talvi (marras-helmi) voimassa syys23-kevät24

Mökki 4:lle 95e (85) vrk, 420e (350)viikko

Lisäksi aitta 4:lle 35e vrk, 185e viikko, (ei talvella)

Omilla liinavaatteilla ja itse tehden loppusiivous.

Palju 80e vrk, lisäpäivät +10e kpl

Paljun täyttö ja lämmitys valmiiksi 30e, jos mahdollista

Liinavaatteet 10e/hlö, loppusiivous 80e, jos haluat lisäpalveluna.